Pohdintaa Sapattina 12.7.2024



Näin viikolla kaksi erilaista enneunta. Ensimmäisen 7.7. klo 7 aamulla 
ja toisen 8.7. klo 10 aamulla. Olen nähnyt aiemminkin outoja enneunia!


Miksi meille näytetään enneunia?

  Ne ovat taivaallisia ilmoituksia siitä, mitä ihmisellä, kansoilla ja koko ihmiskunnalla on odotettavissa. Yehowah ei tahdo jättää meitä epätietoisiksi siitä, mitä pian on tulossa. Samalla hän auttaa meitä irrottautumaan maallisista asioista ja suuntaamaan mielenkiintomme taivaallisiin, ikuisuusasioihin. Olemme kaikki matkalla ikuisuuteen.


Enneuni 7.7. klo 7

  Koin ennen maate menoa, että Pyhä Henki oli väkevästi läsnä ja osasin odottaa jotain erikoista yöllä. Siksi puhdistauduin uskon kautta läpikotaisin Adonai Yeshuan veressä ja rukoilin Pyhän Hengen tulimuuria ympärilleni ja asuntoni ympärille koko yöksi, sillä tiesin kokemuksesta, että Paholainen pyrkii aina estämään profeetallisia unia.

  Unessa ihailin keskiyön kirkasta tähtitaivasta. Yllättäen sen keskelle ilmestyi valtavan isot tunnusmerkit: vasemmalle alaosaan kirkas valkoinen risti ja sen oikealle puolelle valtavan iso valkoinen kyyhkynen. Valkoinen risti symbolisoi lunastustamme ja valkoinen kyyhkynen Pyhää Henkeä, joka annetaan sinetiksi pelastukseen valituille.

  Niiden yläpuolelle ilmestyi valtavan
 kokoinen kuvio rakennelma, jota ympäröi ikään kuin valkoinen, soikea ympyrä koostuen läpinäkyvästä höyrypilvestä ja sen keskellä loisti kirkas, kullanhohtoinen Taivasten Kuningaskunta valaisten koko yötaivaan

  Tiesin sen olevan Taivasten Kuningaskunta
koska kuulin Hengen ilmoituksen siitä. Lisäksi hän sanoi: "Leif, sinun kannattaa todella kilvoitella päästäksesi tuonne!" Näin Taivasten kuningaskunnassa hyvin kaukaa valtavan suuria rakennuksia, joista Adonai Yeshua sanoi opetuslapsilleen Joh. 14:2 Tämä lupaus koskee kaikkia Häneen uskovia. >>"Minun Isäni kodissa on monta suurta asuinrakennusta. Jos ei niin olisi, sanoisinko minä teille, että menen valmistamaan teille asuinsijaa?"<<

 
Adonai Yeshua sanoi Taivasten Kuningaskunnasta seuraavaa: Luuk. 17:20-21
>>"20 Ja kun fariseukset kysyivät häneltä, milloin Elohimin Kuningaskunta oli tuleva, vastasi hän heille ja sanoi: "Ei Elohimin Kuningaskunta tule nähtävällä tavalla, 21 eikä voida sanoa: 'Katso, täällä se on', tai: 'Tuolla'; sillä katso, Elohimin Kuningaskunta on sisällisesti teissä (tai: teidän keskellänne)".<<
  Taivasten Kuningaskunta tarkoittaa samaa kuin Elohimin Kuningaskunta. Kun puhuttaan Taivasten Kuningaskunnasta, niin sillä pyritään karttamaan 'Elohim' nimen käyttöä.

  Myös seuraavaa Adonai Yeshua opetti Nikodemokselle koskien pääsemistä Elohimin eli Taivasten Kuningaskuntaan: Joh. 3:3-8 

>>
"3 Yeshua vastasi ja sanoi hänelle: "Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: joka ei synny uudesti, ylhäältä, se ei voi nähdä Elohimin Kuningaskuntaa". 4 Nikodemos sanoi hänelle: "Kuinka voi ihminen vanhana syntyä? Eihän hän voi jälleen mennä äitinsä kohtuun ja syntyä?"

5 Yeshua vastasi: "Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: jos joku ei synny vedestä ja Hengestä, ei hän voi päästä sisälle Elohimin Kuningaskuntaan. 6 Mikä lihasta on syntynyt, on liha; ja mikä Hengestä on syntynyt, on henki.

7 Älä ihmettele, että minä sanoin sinulle: teidän täytyy syntyä uudesti, ylhäältä. 8 Tuuli puhaltaa, missä tahtoo, ja sinä kuulet sen huminan, mutta et tiedä, mistä se tulee ja minne se menee; niin on jokaisen, joka on Hengestä syntynyt."
<<

  Jakeista 3 ja 5 huomaamme, että vain tietyt ehdot täyttävä osa ihmisistä voi nähdä Elohimin kuningaskunnan ja päästä sinne sisälle. Muut jäävät sen ulkopuolelle! Olisi äärimmäisen tärkeää julistaa kaikissa kristillisissä ja messiaanisissa seurakunnissa tätä totuutta, koska siitä riippuu jokaisen ihmisten ikuinen loppusijoituspaikka! 
 



Enneuni 8.7. klo 10

  Myös heti seuraavana iltana tuntui siltä, että tulen näkemään jotain profeetallista, sillä ennen maate menoa koin, että hyvin voimakas Ilmestyksen Henki oli ylläni. Siksi puhdistauduin tietoisesti ajatusmaailmassani, alitajunnassani, sydämessäni ja koko aivotoiminnassani ja sielussani Adonai Yeshuan veressä. Lisäksi rukoilin Pyhän Hengen tulimuuria ympärilleni ja asuntoni ympärille.

  Silti yöllä oli hyvin vaikea saada unta ja lukuisat kaukaiset muistot tulivat toinen toisensa jälkeen mieleeni ja pitivät minua valveilla. Tajusin, että se oli Paholaisen strategia yrittää estää minua nukahtamasta, voidakseni nähdä tulossa olevaa profeetallista unta.
Siksi käskin voimallisin sanoin Yeshuan nimessä kaikki nuo tarpeettomat ja häiritsevät ajatukset alas syvyyksiin!

 Nukahdin vasta myöhään aamuyöllä. Olin unessa mukana eräässä johtoryhmän kokouksessa ja istuin isoa ikkunaa vastapäätä siten, että näin ulkona pilvettömän ja kirkkaan keskipäivän. Työpaikkani sijaitsi noin 10 km kotikaupunkini Turun keskustasta koilliseen. Oli kesä ja yllättäen kaukana horisontissa, Turun keskustassa alkoi outo sienen muotoinen patsas kohota taivaalle. Sanoin Esalle, joka parhaillaan teki selkoa tuotemyynnistä:
"Katso, miten valtava ja oudon näköinen pilvi kohoaa taivaalle!"
 
  Hän vastasi: "Onhan niitä pilviä monenlaisia." Pohdin ensin, että onko kyseessä valtava ukkospilvi, mutta koska ei ollut ukkosilmaa sääennusteessa ja kyseinen pilvi vain paisui ja sen alaosa oli paksu ja loisti kirkasta tulta. Sen ympärille muodostui 3 erillistä rengasta. Pyörremyrsky se ei voinut olla, sillä Suomessa ei niitä esiinny lainkaan. Sitten näin ison mustan käden tulipatsaan tyvessä ikään kuin varoituksena.

  Sanoin Esalle ja muille johtoryhmän jäsenille: "Sen täytyy olla räjäytetty ydinpommi, koska sen tulisen tulipilarin eteen ilmestyi iso musta miehen käsi varoituksena meille." He vain ihmettelivät sitä, sanomatta sanaakaan. Pohdin, että olisiko kyseessä iso venäläinen ydinpommi?

 
Venäjän diktaattori Putin on uhannut sotilaallisilla vastatoimilla Suomea ​​jo vuosia ja lietsonut vihaa suomalaisia ​​vastaan, aivan kuten hän lietsoi vihaa ukrainalaisia vastaan ennen sitä vastaan ​​tehtyä hyökkäystä. Lisäksi hän varoitti
 vakavasti Suomea Natoon liittymisestä. Enneunen isosta mustasta kädestä tuli mieleeni jae Jes. 5:25

>>
Sen tähden syttyi Yehowan viha hänen kansaansa kohtaan: hän ojensi kätensä sitä vastaan ja löi sitä, niin että vuoret vapisivat ja heidän raatonsa olivat tunkiona keskellä katuja. Tästä kaikesta ei hänen vihansa asettunut, vaan hänen kätensä on vielä ojennettuna.
<< 


Maailman kaupunkien hävityksestä

  Ilmestyskirjassa on profetia siitä, että koko maapalloa kohtaavassa rangaistuksessa maailman kaupungit hävitetään, Jerusalemia lukuunottamatta, koska se on Suuren Kuninkaan kaupunki. Tämä suurtuho tapahtuu sen jälkeen, kun kaikki pelastukseen valitut Korkeimman pyhät on ensin otettu ylös Adonai Yeshuaa vastaan yläilmoihin. Ilm. 16:19

>>
Suuri kaupunki (Jerusalem?) meni kolmeen osaan, ja kansojen kaupungit sortuivat. Ja suuri Babylon (Rooma) tuli muistetuksi Elohimin edessä, niin että hän antoi sille vihansa kiivauden viinimaljan.<< Jerusalemia tosin rangaistaan ankarasti. Sitä ei silti tuhota, kuten kaikki muut kansojen kaupungit. 

  Millä tavoin muut kaupungit sitten tuhoutuvat, ei siihen ole yksiselitteistä vastausta. Oletan suurimpien kaupunkien tuhoutuvan ydinsodassa, osan asteroidin, komeetan tai meteoriittien iskiessä niihin, osan valtavien tsunamien seurauksena supertulivuorien räjähdyksen vuoksi ja loppujen Sodoman ja Gomorran tavoin tulikivisateessa. 

  Turku tulee tuon enneunen mukaan tuhoutumaan ydinpommin vaikutuksesta, enkä ihmettele sitä yhtään, sillä niin karkeita syntejä tässä kaupungissa on vuosikymmenten aikana tehty ja vuosi vuodelta kaupungin asukkaat lisäävät syntien määrää, kunnes Yehowah Elohimin on rangaistava sen asukkaita jo Sodoman ja Gomorran vuoksi.

  Jos Turun keskustassa räjäytetään ydinpommi, niin sen tuhovaikutus on valtava! Kaupungin yli 200.000:sta asukkaasta yli 95% asuu noin 8 km säteellä ja lisäksi lähikuntien asukkaista (Raisio ja Kaarina jne.) noin 55.000 asukasta. Olen jo aiemmin kertonut enneunesta (1973) Sen mukaan Helsinki tuhotaan kahdella ydinpommilla.

  Mitä tulee Euroopan muihin kaupunkeihin, enneuneni mukaan Saksan
**) kaupungit tuhotaan perinpohjin, 
sillä venäläiset eivät ole koskaan antaneet saksalaisille anteeksi Leningradin piiritystä ja kymmenien tuhansien venäläisten näännyttämistä nälkään ja kivuliaaseen kuolemaan 1941-44 (872 pv). Sitä on pidetty Euroopan historian raaimpana suurkaupungin piirityksenä. 

**)
  Mielenkiintoista on, että Göteborgissa asuessani näin enneunessa vuonna 1986 silloisten Itä- ja Länsi-Saksojen yhdistymisen jo 4 vuotta etukäteen. Saksat yhdistyivät 3.10.1990. Näin samassa enneunessa, miten koko yhdistyneen Saksan koko maa-alue alkoi palaa kauttaaltaan tulimerenä ja liekit kohosivat korkealle taivaalle.

  Näin enneunessa 1987 myös Tukholman tuhoutumisen. Se pommitettiin raunioiksi.
En usko nähneeni noita enneunia painajaisina, eivätkä ne ole oman sieluni eikä alitajuntani tuotosta, sillä en ole haaveillut, enkä tahtonut kenellekään ihmiselle tai kansalle tuhoutumista!


Näin 
enneunia myös yöllä 9.7. ja 10.7

  Ne olivat kuitenkin yksityisesti vain minua varten, joten en kerro niistä muille. Koska löysin uudelleen hengellisen totuuden, miten kyetä näkemään profeetallisia enneunia, niin kehoitan kaikkia lukijoita tarkoin miettimään näitä edellytyksiä, joiden perusteella hekin voivat nähdä sen kaltaisia enneunia ja rakentua niiden kautta, sekä rakentaa muita. Menestystä tähän!


Miten meidän tulee arvioida enneunia?

  Meidän tulee verrata niitä Raamatun antamiin profetioihin, nykytilanteeseen ja tutkistella niitä Pyhässä Hengessä, nimenomaan käyttäen "henkien erottamisen lahjaa", (1. Kor.12:10b) mikä on meille annettu armolahjaksi myös sitä varten. Jos vakuutumme enneunen olevan aito varoitus, tulee meidän kertoa se tietyille ihmisille Hes. 3:18 mukaisesti:

>>
Jos minä sanon jumalattomalle: sinun on kuolemalla kuoltava, mutta sinä et häntä varoita etkä puhu varoittaaksesi jumalatonta hänen jumalattomasta tiestään, että pelastaisit hänen henkensä, niin jumalaton kuolee synnissään, mutta hänen verensä minä vaadin sinun kädestäsi.<<
  Ole hyvä ja kerro se rakastaen ja lempeästi, sillä Yehowah Elohim rakastaa heitäkin!


Aiheeseen liittyviä lauluja

Muistutan, että Vapahtajamme oikea nimi on hebrealainen Yeshua HaMashiach

Olen kuullut on kaupunki tuolla

Luoksesi, Herra, saan tulla

Katso sinua käsken - Kaikki saa Herralle laulaa


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tutkielma Sapattina 3.2.2023

Pohdintaa sapattina, 16.8.2024