Pohdintaa Sapattina 31.5.2024



Adonai Yeshua varoitti useita kertoja opetuslapsiaan hänen jälkeensä
tulevista vääristä profeetoista ja vääristä messiaista. Matt. 7:15-17

>>
15 Varokaa vääriä profeettoja. He tulevat luoksenne lampaiden vaatteissa, 
mutta sisältä he ovat raatelevia susia. 16 Hedelmistä te heidät tunnette. 
Eihän orjantappuroista koota viinirypäleitä eikä ohdakkeista viikunoita? 17 Näin 
jokainen hyvä puu tekee hyviä hedelmiä, mutta huono puu tekee pahoja hedelmiä.<<


Muutamia varoittavia UT:n lisäjakeita

- Mark. 13:6 >>Moni tulee minun nimessäni ja sanoo: 'Minä se olen', ja he eksyttävät monta.<<

- Mark. 13:22
>>
Sillä vääriä messiaita ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät tunnustekoja ja ihmeitä, eksyttääkseen, jos mahdollista, valitut.<<

- Luuk. 21:8 
>>Niin hän sanoi: "Katsokaa, ettei teitä eksytetä. Sillä monet tulevat minun nimessäni sanoen: 'Minä olen se', ja: 'Aika on lähellä'. Mutta älkää menkö heidän perässään.<<

- Gal. 1:8-9 >>
8 Mutta jos joku meistä - tai vaikka enkeli taivaasta - julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu. 9 Kuten olemme ennenkin sanoneet, niin sanon nyt taas: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä olette saaneet, hän olkoon kirottu.<<

- 2. Joh. 7-11 
>>7. Maailmaan on lähtenyt monta eksyttäjää, jotka eivät tunnusta Yeshuaa Messiaaksi, lihaan tulleeksi. Sellainen on antikristus, eksyttäjä. 8 Katsokaa, ettette menetä sitä, minkä me olemme työllämme saaneet aikaan, vaan saatte täyden palkan.

9 Ei kenelläkään, joka menee edemmäksi eikä pysy Messiaan opetuksissa, ole Elohimia. Joka pysyy siinä opissa, hänellä on sekä Isä että Poika.

10 Jos joku tulee teidän luoksenne eikä tuo mukanaan tätä oppia, älkää ottako häntä kotiinne älkääkä lausuko häntä tervetulleeksi. 11 Joka lausuu hänet tervetulleeksi, osallistuu hänen pahoihin tekoihinsa.<<


Moni Yeshuaankin uskova eksyy!

  Vapahtajamme näki ja tiesi ennalta, miten kavalasti Paholainen tulee toimimaan. Jollei hän saa langetettua Adonai Yeshuaan uskovia tämän maailmanajan lukuisiin syntihoukutuksiin, niin hän tulee onnistumaan sillä tavoin monen kohdalla, että hän johdattaa heidät seuraamaan vääriä Messiaita ja vääriä profeettoja.

  Elohimin piti koetella esivanhempiamme Paratiisissa, havaitakseen kehen he todella uskovat.
Hän tulee koettelemaan myös meitä lopun ajan uskovia samasta syystä. Kuten apostoli Paavali opettaa jakeissa
2. Tess. 2:7-12

>>
7 Laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa, kunhan vain poistuu tieltä se, joka sitä on vielä pidättämässä. 8 Silloin ilmestyy tuo Laiton, jonka Adonai Yeshua on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa kirkkaudella.

9 Tuon Laittoman tuleminen tapahtuu Saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla tunnusteoin ja ihmein 10 kaikin vääryyden viettelyksin niille, jotka joutuvat kadotukseen, koska he eivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen voidakseen pelastua.

11 Siksi Elohim lähettää heille voimakkaan eksytyksen, niin että he uskovat valheeseen, 12 jotta kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuuteen vaan ovat mieltyneet vääryyteen.<<


Tärkeä ilmoitus koskien tätä tutkielmaa!

  Aavistin jo ennen kuin aloin laatia tätä uusinta Sapatti tutkielmaani, että varmaan saan kokea selviä hyökkäyksiä pimeyden henkivaltojen taholta. Se ei ole mitään uutta, sillä elämmehän henkien taistelutantereella!

Niin myös tapahtui:

- Keskiviikkoaamuna yllättäen vasenta silmääni alkoi hurjasti kirvellä kesken rukousteni ja silmäluomi turposi. Huuhtelin silmää kylmällä vedellä ja se parani. Rukoiltuani turvotus poistui noin tunnissa!

- Olen kirjoittanut bloggeriin jo 15 vuotta erilaisia tekstejä, mutta keskiviikkoaamuna, tänään, ilmeni yllättäen sellainen vaikeus, että tekstin väriä oli mahdotonta muuttaa normaalilla tavalla! Rukoiltuani keksin kuitenkin kiertotien ja onnistuin muuttamaan tekstien värit halutuiksi. Myös linkkien aktivointi tuotti vaikeuksia. Sekin ongelma poistui rukoiltuani.

- Mennessäni tänä aamuna vessaan kuselle, alkoi siittimestä vuotaa verta, mitä ei ole ennen tapahtunut! Rukoilin ja paranin. Se oli tosi törkeä hyökkäys intiimialuettani vastaan, mutta Paholainen saa onneksi tehdä vain sen, minkä Luojamme sille sallii!

PS. Tämä laatimani tutkielma ON ERITTÄIN TÄRKEÄ VAROITUS! Pyydän, että kopioitte tätä ja jaatte varoituksena tutuille ja monissa fb:n keskusteluryhmissä!  

  Jos tuo väärä profeetta todella saapuu Suomeen, vaikka rukoilen ja pyydän tutkielmassani muitakin rukoilemaan, että hänen tulonsa tänne estyy, niin VAROITTAKAA KAIKKIA TUTTUJANNE ETTEIVÄT JALALLAAN ASTU NIIHIN KOKOUKSIIN, VAAN BOIKOTOIVAT NIITÄ!

  Kyseessä on nimittäin pimeyden henkivaltojen hyökkäys, jossa demonit etsivät asumuksikseen uusia ihmiskehoja pahaa aavistamattomista, tuollaisiin kokouksiin uteliaisuudesta osallistuvista! 


Väärä profeetta David Owuor tulossa Suomeen

  Hänen opetuslapsensa järjestävät suurkokoukset Helsingissä 13-15.6.2024. Jos verrataan hänen opetuksiaan ja elämäntyyliään siihen, mitä UT:ssa meille opetetaan, ei jää pienintä epäilystä siitä, etteikö hän olisi väärä profeetta. Hänet tekee erittäin vaaralliseksi kaksi seikkaa: Hän on julistautunut Raamatun suurimmaksi profeetaksi ja on tehnyt useita suuria tunnustekoja! Olen laatinut erillisen tutkielman hänestä: 

https://yakov-2015.blogspot.com/2024/04/david-owuor-vaara-profeetta-ja.html


Miksi Adonai Yeshua varoitti heistä vakavasti?

  Syy hänen toistuviin varoituksiinsa johtuu siitä, että ihmisten osallistuessa tuollaisten julistajien kokouksiin tapahtuu demonisten henkivoimien siirtoa kuulijoiden sisimpään! Ihmiset tulevat tietämättään osallisiksi pimeyden hengistä ja demoniset voimat alkavat vaikuttaa heidän elämässä, ainoana päämääränä viedä nuo ihmissielut lopulta kanssaan helvettiin!

  Myös silloin, kun julistetaan puhdasta evankeliumia tapahtuu Pyhän Hengen vaikutusta ihmisten sisimmässä ja heidän sisimmässä luodaan uutta ja Pyhä Henki aloittaa pelastussanoman vastaanottaneissa luomistyön, joka koituu pelastukseksi! Tällöin pelastussanoman vastaanottaneita ohjataan ja varjellaan läpi maallisen elämän kaikista houkutuksista ja vaaroista, päämääränä ikuinen elämä taivaassa!



Miten voimme välttyä eksymiseltä?

 
Adonai Yeshua antoi tärkeän neuvon, joka on voimassa yhä ja erityisesti tänä pahana ja suurten eksytysten aikana: Mark. 12:24
>>Yeshua sanoi heille: "Ettekö te siitä syystä eksy, kun ette tunne Kirjoituksia ettekä Elohimin voimaa?<<

 
On tärkeää huomata se, ettei tuossa vaiheessa ollut vielä yhtäkään UT:n Kirjoitusta laadittu! Niitä ruvettiin laatimaan vasta vuosikymmeniä Vapahtajamme ylösnousemuksen jälkeen. Siksi meidän tulee pitää kaikkia Tanakh'in Messias-profetioita suuressa arvossa. Niistä löydämme Yeshua-nimen peräti 78 kertaa, joten miksi käyttäisimme Vapahtajasta jotain muuta erisnimeä? 

https://www.youtube.com/watch?v=VZtWlmjH35w 

  On tietenkin tärkeää sen lisäksi tietää, mitä UT:ssa on meille lisää opetettu uskosta Vapahtajaan ja hänen seuraamisestaan. Siitä meille on kerrottu kaikissa UT:n Pyhissä Kirjoituksissa. Myös se on huomionarvoista, että meitä on siinä yllättävän lukuisia kertoja varoitettu vääristä messiaista, vääristä profeetoista ja valheenopettajista. Kyseessä on siis todellinen vaara, jota tulee varoa!


Varmin ja ainoa tapa välttyä eksymästä

  Meidän pitää syntyä uudesti ylhäältä, Pyhän Hengen voimasta! Silloin saamme sisimpäämme Pyhän Hengen persoonan yhdessä Adonai Yeshuan hengen kanssa asumaan, opastamaan meidät kaikkeen totuuteen!

- Joh. 3:3-8
>>
3 Yeshua sanoi Nikodemokselle: "Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: joka ei synny uudesti, ylhäältä, se ei voi nähdä Elohimin kuningaskuntaa". 4 Nikodemos sanoi hänelle: "Kuinka voi ihminen vanhana syntyä? Eihän hän voi jälleen mennä äitinsä kohtuun ja syntyä?"

5 Yeshua vastasi: "Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: jos joku ei synny vedestä ja Hengestä, ei hän voi päästä sisälle Elohimin kuningaskuntaan. 6 Mikä lihasta on syntynyt, on liha; ja mikä Hengestä on syntynyt, on henki.

7 Älä ihmettele, että minä sanoin sinulle: teidän täytyy syntyä uudesti, ylhäältä. 8 Tuuli puhaltaa, missä tahtoo, ja sinä kuulet sen huminan, mutta et tiedä, mistä se tulee ja minne se menee. Näin on jokaisen Hengestä syntyneen laita."<<

- Luuk. 11:10-13
>>
10 Sillä jokainen anova saa, ja etsivä löytää, ja kolkuttavalle avataan. 11 Ja kuka teistä on se isä, joka poikansa häneltä pyytäessä kalaa antaa hänelle kalan sijasta käärmeen, 12 taikka joka hänen pyytäessään munaa antaa hänelle skorpionin? 13 Jos siis te, jotka olette pahoja, osaatte antaa lapsillenne hyviä lahjoja, kuinka paljoa ennemmin taivaallinen Isä antaa Pyhän Hengen niille, jotka sitä häneltä anovat!"<<

- Joh. 16:13-14  
>>13 Mutta kun hän tulee, totuuden Henki, johdattaa hän teidät kaikkeen totuuteen. Sillä se, mitä hän puhuu, ei ole hänestä itsestään; vaan minkä hän kuulee, sen hän puhuu, ja tulevaiset hän teille julistaa. 14 Hän on minut kirkastava, sillä hän ottaa minun omastani ja julistaa teille.<<


Aiheeseen sopivia lauluja 

  Valitettavasti youtubesta ei löydy suomeksi kuin muutama laulu, joissa käytetään Vapahtajastamme hänen oikeita, alkuperäisiä hebrealaisia erisnimiä. Siksi joudun tyytymään seuraaviin lauluhin, joiden sanoma on muutoin ihan hyvä.


Jos täällä auttaa voisin

Käy Elämän Tielle

Kautta kärsimysten voittoon


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pohdintaa Sapattina 12.7.2024

Tutkielma Sapattina 3.2.2023

Pohdintaa sapattina, 16.8.2024