Pohdintaa Sapattina 10.11.2023



  Elohim loi esi-isämme Aadamin ja esiäitimme Eevan rakkaussuhteeseen kanssaan. Heidän ei tarvinnut raataa työnteossa, eikä kärsiä fyysisiä eikä psyykkisia kipuja. Myös kuolemattomuuden hän antoi heille lahjaksi vain yhdella ehdolla: olemalla kuuliainen hänen yhtä ainoaa käskyä kohtaan! Liitekuva esittää havainnollisesti, miten hän rakastaa luotujaan ja toivoo niin hartaasti meidän vastaavan hänen rakkaudelliseen pelastuskutsuunsa.


Ihmiskunta on eksytetty

  Kuten tiedämme sen, Paholainen onnistui eksyttämään esivanhempamme jo Paratiisissa siitä rakkaussuhteesta häneen, mikä heillä oli ennen syntiinlankeemusta. Luojamme ei kuitenkaan tuhonnut heitä, vaan järjesti heille ja heidän jälkeläisilleen mahdollisuuden pelastua uskon kautta hänen esikoispoikaansa Adonai Yeshuaan.


Elämme elonkorjuun loppuvuosia

  Meidät kaikki, jotka olemme saaneet kuulla Hyvän Sanoman ja armon tulla tuntemaan pelastuksen tien, on kutsuttu viemään tätä verratonta rakkaussanomaa kaikille luoduille. Emme kaikki voi mennä fyysisesti kaikkialle maailmaan kansojen ja väkijoukkojen luo, mutta voimme rukouksin ja varoin tukea heitä, jotka on siihen työhön kutsuttu taivaallisella kutsulla. Ihmisiä menee suurin joukoin kadotukseen!


Eloa on paljon ja työmiehiä vähän!

  Meidän, jotka asumme rikkaissa länsimaissa tai rikkaina köyhissä maissa, tulee auttaa mahdollisuuksiemme mukaan rukouksin ja taloudellisesti tukien apua tarvitsevia, jotta he saavat ruokaa, juomaa, vaatteita lääkkeitä ja etenkin kuulla Ikuisesta Pelastussanomasta! Jokaisella meistä on varaa tukea heitä enemmän kuin tähän asti. Tehkäämme se koko sydämestämme heitä rakastaen ja tietäen, että he ovat kaikki lähimmäisiämme, jotka on luotu ikuisuusolennoiksi taivasta varten! He kaikki odottavat hartaasti apuamme. Rientäkäämme auttamaan heitä monin eri tavoin!


Tämä asia on erittäin tärkeää tietää

  Puolustajamme, Pyhän Hengen avulla ja johdatuksessa kaikki laupeudentekomme menestyvät ja saamme kokea suurta iloa ennen kaikkea siitä, että Pelastussanoman julistuksemme kantaa runsaasti hedelmää ikuiseen elämään.


Olen tällainen kehoittaja leeviläinen

  Olen huomannut sen valitettavan tosiasian, että useimmat Adonai Yeshuaan koko pelastustoivonsa panneet elävät usein itsekästä elämää hellien omaa lihaansa, auttaen lähinnä vain omaa perheväkeään ja korkeintaan lähisukulaisiaan. He antavat vain hyvin vähän Hyvän Sanoman levittämistyöhön! Korkeintaan 10 % nettotuloistaan, vaikka voisivat antaa paljon enemmän. "Lahjaksi olette saaneet lahjaksi antakaa!"


Todellinen rakkaus ei laske kustannuksia

  Me, jotka tunnemme taivaallisen Isämme Yehowah Elohimin ja hänen rakkaan esikoispoikansa Adonai Yeshuan, tiedämme sen, etteivät he laskeneet kustannuksia, vaan laittoivat ihan kaiken liikkeelle voidakseen saada meihin elävän yhteyden. Taivas huutaa tänäänkin: "Elohim rakastaa kaikkia ihmisiä ja tahtoo pelastaa heidät joutumasta ikuiseen kadotukseen ja eroon hänestä!" Hän odottaa yhä, voidakseen olla meitä kohtaan armollinen.

  Tehkäämme siis jo tänään parannus itsekkyydestämme, rakkaudettomuudestamme puutteenalaisia lähimmäisiämme kohtaan, kaikenlaisista pahoista teoistamme ja kääntykäämme sydämestämme rakkaan Vapahtajamme HaMashiach Yeshuan pelastettaviksi ja hänen verellään puhdistettaviksi! Sen jälkeen alkakaamme seurata häntä vieden Rakkaussanomaa sitä vailla oleville!


Aiheeseen sopivia lauluja

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pohdintaa Sapattina 12.7.2024

Tutkielma Sapattina 3.2.2023

Pohdintaa sapattina, 16.8.2024