Pohdintaa Sapattina 21.7.2023




AIHE: AJANKOHTAISET UFO- ELI UAP-ILMIÖT

Kerrataanpa käsitteitä:
- UFO lyhenne tulee sanoista 'Unidentified Flying Object' eli 'Tunnistamaton Lentävä Kohde' eli lentävä lautanen. 
- UAP lyhenne tulee sanoista 'Unidentified Aerial Phenomenon' eli 'Tunnistamaton Ilma Ilmiö'. 
Lyhenteet tarkoittavat täysin samaa, mutta on haluttu korvata sana UFO uudemmalla ilmaisulla, jolla ei ole yhtä epäuskottava leima. 
Käytän silti jatkossa lyhennettä UFO.


ONKO UFOJA IHAN AIDOSTI OLEMASSA?

Onko UFOja ja 'muukalaisia' olemassa? Jokainen joka on nähnyt niitä tietää niiden olevan. Itse olen jopa paininut 'avaruudesta tulleen muukalaisen' kanssa. Kyse oli eloonjäämiskamppailusta!

Tuosta ottelusta voit lukea lähemmin linkistä:
(Jos sulla ei ole kovin kiire, niin voit lukea tekstin alusta alkaen, niin saat käsityksen tapauksen taustasta. Mutta jos et ehdi, niin lue alkaen kohdasta: ÖINEN ILMESTYS JA PAHOLAISEN FYYSINEN HYÖKKÄYS)


Tapaus on unohtumaton, vaikka olin kokenut jossain määrin Paholaisen hyökkäyksiä tuota ennen ja muutamia kertoja sen jälkeenkin.


USAn JA UKn AVARUUSHALLINNOT TIETÄVÄT UFOista

USA:n Avaruushallinto NASA on 2022 perustanut, senaattorien painostuksesta, seuraavan ryhmän tutkimaan noita ilmiöitä.

>>NASAn tunnistamattomien poikkeavien ilmiöiden riippumaton tutkimus

NASA ilmoitti 9. kesäkuuta 2022, että virasto tilaa tutkimusryhmän tutkimaan tunnistamattomia poikkeavia ilmiöitä (UAP) – eli havaintoja taivaalla tapahtuvista tapahtumista, joita ei voida tunnistaa lentokoneiksi tai tunnetuiksi luonnonilmiöiksi – tieteellisestä näkökulmasta.

Tutkimuksessa keskitytään käytettävissä olevien tietojen tunnistamiseen, kuinka parhaiten kerätä tulevaa tietoa ja miten NASA voi käyttää näitä tietoja edistääkseen UAP:iden tieteellistä ymmärrystä. Tämä verkkosivu on suunniteltu resurssiksi, joka tarjoaa päivityksiä UAP Puolueeton*) -tutkimuksesta.<<
*) Vapaa ulkopuolisesta kontrollista

https://science.nasa.gov/uap


UFO-ILMIÖT OVAT MONINKERTAISTUNEET VIIME VUOSINA

Huomaat liitekuvasta, että vuosina 2004-2020 eli 17 vuoden aikana UFO-havaintoja on kirjattu yhteensä 144 eli noin 8,5 havaintoa per vuosi. Sensijaan vuosina 2021-2022 eli (vain) 2 vuoden aikana niitä kirjattiin peräti 366 eli 183 havaintoa per vuosi! Siis jopa 21,5 kertaisesti vuosiin 2004-2020 verrattuna!



ONKO MEILLÄ SYYTÄ HUOLEEN!

Ei ole, jos suhteemme Adonai Yeshuaan on kunnossa. On silti viisasta varautua siihen, että UFO-ilmiöistä tullaan julkaisemaan paljon lisää joukkomediassa ja uutisissa mitä merkillisimpiä videoita ja 'alienien (eli muukalaisten) kohtaamisia'. Niitä löytyy jo useita YouTubesta. Useimmat niistä ovat täyttä huuhaata, mutta eivät kaikki.

UFOt ovat VAROITTAVIA ajanmerkkejä siitä, että Imestyskirjan
 luvussa 13 mainittu antikristillinen aikakausi on hyvin lähellä ja se merkitsee kaikille 'valvovien kristittyjen ylösotosta maan päälle jääneille' ihmiskunnan historian ankarinta vainon aikaa, jolloin ns. 'tyhmiä kristittyjä' tapetaan valtavat määrät!


AIHEESEEN SOPIVIA LAULUJA



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pohdintaa Sapattina 12.7.2024

Tutkielma Sapattina 3.2.2023

Pohdintaa sapattina, 16.8.2024