Pohdintaa Sapattina 14.7.2023




Shabat Shalom!

Emme osaa kylliksi arvostaa terveyttämme, ennen kuin menetämme sen. Meille on onneksi annettu Raamatussa lupaukset paranemisesta uskon kautta!

Paraneminen ei ole kuitenkaan mikään automaatio, eikä meillä ole oikeutta vaatia sitä eikä vaatia mitään muutakaan Luojaltamme, sillä kaikki mitä saamme on vain armoa ja lahjaa. Voimme kuitenkin nöyrästi anoa ja toisinaan myös saamme sen häneltä, jos hän katsoo sen olevan meille hyödyksi maallista elämää varten ja tulevaa ikuisuutta ajatellen.

Olen saanut kokea muutaman kerran terveeksitulemista hyvin vakavista sairauksista ja siksi tiedän mistä kirjoitan. Olen oppinut myös sen, että moni kristitty on joutunut haaksrikkoon, kun ei ole saanutkaan kipeästi kaipaamaansa rukousvastausta, vaikka on ollut kauan vakavasti sairaana. Yehowah ei erehdy, vaan hänellä on aina syy siihen, miksi hän parantaa jotkut, mutta jättää parantamatta useimmat meistä.

Eräs syy, miksi emme saa vastauksia rukouksiimme on, ettei meillä ole aitoa uskoa, josta Adonai Yeshua opetti opetuslapsiaan seuraavasti: Mark. 11:22-24

>>
22 Yeshua vastasi ja sanoi heille: "Pitäkää usko Yehowaan. 23 Totisesti minä sanon teille: jos joku sanoisi tälle vuorelle: 'Kohoa ja heittäydy mereen', eikä epäilisi sydämessään, vaan uskoisi sen tapahtuvan, minkä hän sanoo, niin se hänelle tapahtuisi. 24 Sen tähden minä sanon teille: kaikki, mitä te rukoilette ja anotte, uskokaa saaneenne, niin se on teille tuleva.<<

Tavoitelkaamme siis aitoa uskoa niinkuin suurta aarretta, niin voimme sen saatuamme olla avuksi monille lähimmäisillemme!

- - -


Anokaa, niin teille annetaan!
https://www.youtube.com/watch?v=B6sIy5zQSUk

Kohottakaa huuto Korkeimmalle

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pohdintaa Sapattina 12.7.2024

Tutkielma Sapattina 3.2.2023

Pohdintaa sapattina, 16.8.2024