Pohdintaa Sapattina! 28.4.2023

 

  Olkoon sydämemme yhtä puhtaan valkoinen kuin magnolian kukka ja olkoon se alati puhdistettuna Vapahtajamme, Yeshua Messiaan pyhällä verellä kaikesta synnistä ja laittomuudesta!


Meitä tarkkaillaan jatkuvasti taivaasta!

Jo muinoin patriarkka Job tiesi sen ollessaan elämänsä ankarimmassa koetuksessa. Hän sanoi silloin tuskiensa alta Luojalleen näin: Job 7:17-19

>>
17 Mikä on ihminen, että hänestä niin suurta lukua pidät ja että kiinnität häneen huomiosi, 18 tarkastat häntä joka aamu, tutkit häntä joka hetki? 19 Etkö koskaan käännä pois katsettasi minusta, etkö hellitä minusta sen vertaa, että saan sylkeni nielaistuksi?<<

Huomaamme Jobin kirjan lopusta, miten paljon Yehowah rakasti Jobia ja juuri siksi hän koetteli tätä kärsimysten ahjossa oppiakseen tuntemaan mitä Job todella ajatteli hänestä ja miten hän suhtautuu kokiessaan sellaista jatkuvaa kidutusta, jolle hän ei ymmärtänyt mitään syytä! Yehowah tiesi, ettei Job tuntenut häntä Kaikkivaltiaana ja Kaikkivoipana Luojana, joka rakastaa kaikkia luotujaan. Lopulta Job tuli tuntemaan hänet sellaisena ja hänen kova kohtalonsa muutettiin ylenpalttisesti siunatuksi!


Oletko sinä juuri nyt suuressa ahdistuksessa?

Niin kuin Vapahtajamme joutui kärsimään syyttömästi lunastaessaan meidät synnin ja kuoleman vallasta, samoin meitäkin koetellaan kärsimysten ahjoissa. Syyt siihen, että meitä koetellaan, poikkeavat siitä, miksi Yeshua Messiasta koeteltiin. Niitä syitä ovat esim. seuraavat:

1. Piet. 1:6-9
>>
6 Sen tähden te riemuitsette, vaikka te nyt, jos se on tarpeellista, vähän aikaa kärsittekin murhetta moninaisissa kiusauksissa, 7 että teidän uskonne kestäväisyys koetuksissa havaittaisiin paljoa kallisarvoisemmaksi kuin katoava kulta, joka kuitenkin tulessa koetellaan, ja koituisi kiitokseksi, ylistykseksi ja kunniaksi Yeshua Messiaan ilmestyessä. 

8 Häntä te rakastatte, vaikka ette ole häntä nähneet, häneen te uskotte, vaikka ette nyt häntä näe, ja riemuitsette sanomattomalla ja kirkastuneella ilolla, 
9 sillä te saavutatte uskon päämäärän, sielujen pelastuksen.
<<

 2. Tess. 1:3-6
>>
3 Me olemme velvollisia aina kiittämään Elohimia teistä, veljet. Se onkin oikein, koska teidän uskonne kasvaa runsaasti ja rakkautenne toisianne kohtaan lisääntyy teissä kaikissa. 4 Siksi me itsekin kerskaamme Elohimin seurakunnissa teistä, teidän kärsivällisyydestänne ja uskostanne kaikissa vainoissa ja ahdistuksissa, joita teidän on kestettävä.

5 Ne ovat osoituksena Elohimin vanhurskaasta tuomiosta, että teidät katsottaisiin arvollisiksi Elohimin kuningaskuntaan, jonka vuoksi te myös kärsitte. 6 Sillä Elohim katsoo oikeaksi kostaa ahdistuksella niille, jotka ahdistavat teitä, 7 mutta antaa teille, joita ahdistetaan, levon yhdessä meidän kanssamme, kun Adonai Yeshua ilmestyy taivaasta väkevien enkeleittensä kanssa tulenliekissä.
<<

Hebr. 2:10-13
>>
10 Sillä hänen, jonka tähden kaikki on ja jonka kautta kaikki on, sopi, saattaessaan paljon lapsia kirkkauteen, kärsimysten kautta tehdä heidän pelastuksensa päämies täydelliseksi. 

11 Hän, joka pyhittää, ja ne, jotka pyhitetään, ovat kaikki alkuisin yhdestä. Siksi hän ei häpeä kutsua heitä veljikseen.

12 Hän sanoo: "Minä julistan sinun nimeäsi veljilleni, laulan ylistäsi seurakunnan keskellä", 
13 ja vielä: "Minä panen luottamukseni häneen", ja edelleen: "Katso, minä ja lapset, jotka Elohim on antanut minulle."
<<


Ahdistuksesi päättyy juuri oikeaan aikaan!

Näin nuoruudessa unessa ilmestyksen omaisesti sen prosessin, jossa ihmissielu puhdistetaan kärsimysten tulessa taivasta varten. Kyseessä oli minun sieluni. Prosessi kesti unessa melko kauan, mutta lopulta sieluni tuli lumivalkeaksi. Olen edelleen siinä prosessissa ja tiedän sen pian päättyvän. Samoin tulee käymään sinunkin sielullesi. 

Tässä linkki kyseiseen ihmeelliseen uninäkyyni:
http://yakov-sekalaista.blogspot.com/2023/04/uninaky-uudestisyntymisesta-vuonna-1965.html

 

Ps. 138:8 Alla olevaan Daavidin rukoukseen vastattiin. Samoin sinullekin vastataan!
>>
Yehowah vie minun asiani päätökseen. Yehowah, sinun armosi pysyy ikuisesti. Älä jätä kesken kättesi työtä!<<

Adonai Yeshua ei jätä koskaan kesken alkamaansa hyvää työtä, vaan saattaa sen päätökseen tulemuksensa päivään mennessä myös sinun kohdallasi. 

1. Piet. 5:10
>>
Mutta kaiken armon Elohim, joka on kutsunut teidät iankaikkiseen kirkkauteensa Messiaassa, vähän aikaa kärsittyänne, hän on teidät valmistava, teitä tukeva, vahvistava ja lujittava.<<
- - -

Ole turvallisella mielellä! Aika rientää ja Yeshua Messiaan ollessa kuninkaanamme: "Korkeimman pyhät saavat Kuningaskunnan ja pitävät sen hallussaan ikuisesti!" (Dan. 7:18) 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pohdintaa Sapattina 12.7.2024

Tutkielma Sapattina 3.2.2023

Pohdintaa sapattina, 16.8.2024