Tutkielma Sapattina 3.2.2023

 



  Kuulin seuraavan yllättävän varoittavan viestin Hengen korvin ylistäessäni Yehowah Elohimia ja Vapahtajaani HaMashiach Yeshuaa päivärukouksen päätteeksi keväällä 2016.



  Pidin silloin seistessäni, apostoli Paavalin opetuksen mukaan, käsiäni ylös kohotettuina ja palvoin ylösnoussutta Vapahtajaani HaMashiach Yeshuaa ja taivaallista Isääni Yehowah Elohimia Pyhän Hengen voitelussa.


Varoittava profetia 6-sakaraisesta tähdestä 

  Noin 6 vuotta sitten (2016) olin juuri noussut polvirukouksesta päätettyäni päivän rukousaiheet, joita oli paljon, ja noussut seisomaan, sekä kohottanut käteni taivasta kohti Vapahtajani HaMashiach Yeshuan palvontaan. Silloin tapahtui yllättäen seuraavaa: 

  Kuulin Hengen korvilla selvän äänen taivaasta sanovan: 
>>"Israelin kuningas Daavidilla ei ole mitään tekemistä Daavidin tähden kanssa, vaan kyseessä on Romfa jumalan tähti!"<< 

  Olin erittäin hämmästynyt ja ihmeissäni tuosta viestistä, sillä en ollut siihen mennessä kuullut mitään vastaavaa, enkä ollut muodostanut siitä mitään mielipidettä! 

  Siihen asti Israelin lippu oli ollut mielestäni erittäin kaunis muodoltaan ja väritykseltään, kuten Suomen lippukin, joten hämmästykseni oli todella suuri. 


  Muistin silloin välittömästi Raamatusta kyseisen kohdan, jossa on varoittava maininta Romfa jumalan tähdestä: Apt. 7:42-43. 

  Jakeissa ensimmäinen kristitty marttyyri Stefanus muistutti Israelin korkeinta johtoa, Sanhedrinia, heidän esi-isiensä epäjumalanpalveluksesta erämaavaelluksen aikana mm. näin: 

>>
42 Mutta Elohim kääntyi heistä pois ja hylkäsi heidät palvelemaan taivaan sotajoukkoa, niin kuin on kirjoitettu profeettain kirjassa: 'Toitteko te teurasuhreja ja muita uhreja minulle erämaassa neljänäkymmenenä vuotena, te, Israelin heimo?
43 Ette; vaan te kannoitte Molokin majaa ja Romfa jumalan tähteä, niitä kuvia, jotka te olitte tehneet kumarrettaviksenne. Sen tähden minä siirrän teidät toiselle puolelle Babylonin.'<<
 

  Luin sen Raamatusta ja sitten tsekkasin netistä saadakseni lisätietoa. Ensimmäiseksi sain seuraavan linkin
:

https://www.linnunrata.org/israel/daavidin-tahti.php

  Sen luettuani tajusin saaneeni tuon varoituksen suoraan Adonai Yeshualta ja poistin asunnostani ne vähäiset rekvisiitat, eli muutamat Israelista ostamani halvat matkamuistot, joissa esiintyi tuo 6-sakarainen tähti symboli. Heitin ne roskiin!


Seuraava tapaus ei ollut vain sattumaa!
 
  Erikoisinta asiassa oli se, että noin 6 kk tuosta tapauksesta (marraskuussa 2016) eräs yhteyshenkilö pyysi minua majoittamaan Suomessa kiertueella olleen,
 Tel Avivissa asuvan israelilaisen Yeshuaan uskovan rabbin ja hänen aikuisen poikansa. Majoitin heidät kahtena eri kertana. 

  Lähtiessään he tarjosivat minulle lahjaksi 1,5 m pitkää Israelin lippua, mutta kieltäydyin kohteliaasti ottamasta sitä vastaan! Kerroin heille tuon 6 kk aiemmin saamani varoituksen ja varoitin heitäkin palvomasta Romfa jumalan tähteä!

  Vanhin juutalaisista sanoi, että hän oli kuullut jotain vastaavaa kerran aiemmin, mutta hän ei uskonut sitä. Hän sanoi, että koko israelilainen yhteiskunta on niin samaistunut tuohon symboliin, että esimerkiksi taisteluissa kuolleiden arkuissa on Israelin lippu, jossa on tuo 6-sakarainen tähti.

  Kuitenkin meidän Elohimimme on Pyhä ja vihaa kaikenlaista pakanallista uskonnollisuutta ja tulee puhdistamaan sen kaiken pois meistä, jos vain sallimme hänen tehdä sen.


- - -

  Olen saanut "lunta tupaan" tämän tapauksen johdosta, eräiltä kristityiltä Israelin ystäviltä, joiden mielestä Israelin 
lipun tähtisymbolilla ei muka ole mitään merkitystä. Päinvastoin! Sillä on todella suuri merkitys, sillä kyse on okkultistisesta symbolista! Raamatussa kielletään jyrkästi sellaiset symbolit, sillä ne ovat noituutta, taikuutta ja epäjumalanpalvelemista!

  Eikä se ole suinkaan sattumaa, että kyseinen symboli löytyy muinaisesta egyptiläisestä epäjumalankuvasta, buddhalaisuudesta, hindulaisuudesta, myöhemmin syntyneestä islamista, vapaamuurarien logosta jne.

- - -

  Tarvitsemme nyt jos koskaan Pyhän Hengen opastusta, sillä eksytyksiä on useita ja eräät niistä hyvin salakavalia, sillä enpä olisi ilman Pyhän Hengen opastusta aavistanut, että Israelin lipussa on vanha pakanajumalan symboli!

Mua tartu käteen, Herra
https://www.youtube.com/watch?v=cioCAQcd3PI

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pohdintaa Sapattina 12.7.2024

Pohdintaa sapattina, 16.8.2024